Logo Lyreco

Leitz Re-cycle: Når du virkelig ønsker å ta vare på miljøet

Del på:
Leitz

På Esselte har vi våre egne miljømål, men enda viktigere, vi har utviklet produkter som hjelper din bedrift med å nå ditt.

Starten på miljøreisen
Leitz var den første produsenten av en brevordner, så det ligger i kortene at vi er de første til å demontere en også. Leitz re:cycle permen kan enkelt demonteres så hver komponent kan resirkuleres individuelt.

Demontering på 1, 2, 3!
Første: ta ut verktøyet. Andre: fjern naglene. Tredje: kildesortere materialene. Forsterkninger og gripehull er laget av pappmasjé, et miljøvennlig material som enkelt resirkuleres. Full resirkulering av hele permen.

Business, desktop, isolerte, design, ingen person, illustrasjon, etikett, utstyr, papir, sikkerhet, tom, kort, teknologi, symbol, retro, kontor, bilde, datamaskin, sett, boksen

100 % resirkulerbar, 100 % holdbar

I tillegg til permer, består re:cycle-serien av en rekke produkter som hjelper deg med å holde orden. For eksempel brevkurver og tidsskriftsamlere som er laget av meget robust hardplast av 100 % resirkulerte materialer.

Bærekraft eller design? Begge deler.

Alle Leitz re:cycle produktene i plast er laget av 100 % resirkulerte materialer - og de er fullstendig resirkulerbare. Leitz re:cycle produktene beviser at attraktiv design og miljøvennlige materialer ikke ekskluderer hverandre.

Leitz re:cycle: Når du virkelig vil ta vare på miljøet!

Ingen person, bedrift, illustrasjon, desktop, vekst, bilde, symbol, papir, teknologi, løv, isolert, Internett, isolert, natur, vannrett, data, kommunikasjon, utstyr, data, tekst
Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form