Logo Lyreco

Katrin - Bærekraftig av natur

Del på:
Katrin

Katrin-produkter er produsert av Metsä Tissue, en del av Metsä Gruppen, en ansvarlig skogbruksorganisasjon hvor produktenes råmateriale hovedsakelig er fornybart Nordisk trevirke fra bærekraftig forvaltet skog. Gruppen produserer en lang rekke produkter, fra tørkepapir og matlagingspapir til papp, papirmasse,  trevarer og tjenester innen trevareindustrien. Metsä Gruppens høykvalitetsprodukter kombinerer fornybare råmaterialer,  kundefokus, bærekraftig utvikling og nyskaping.

Økonomisk vekst og bærekraft går hånd i hånd.

Alt vi gjør involverer bærekraftig utvikling. Ved fremstilling av Katrin-produkter streber vi mot å minimere belastningen på miljøet gjennom hele produktets livssyklus, fra innhenting av råmaterialer til produksjon og konsum, helt til kassering. Vår miljøvennlige forsyningskjede er kontrollert og revidert av Internasjonale Standarder og alle produkter er trygge for både mennesker og miljø og er fullstendig gjenvinnbare. Alle Katrin tørkepapirprodukter fremstilt i de Nordiske landene er Svanemerket og alle produkter fremstilt i Tyskland er merket med EU Ecolabel.

illustrasjon, symbol, Internett, skygge, business, knappen, etikett, vektor, vannrett, identitet, avlange, teknologi, bilde, glasert, figurdata, World Wide Web, square, mal, for

Katrin baderomsartikler inkluderer toalettpapir og håndklær med innovative Katrin Inclusive System Dispensing-løsninger, så vel som tradisjonelle tørkepapirprodukter,  tørkeruller, våtservietter og såper. Produktene er ikke bare funksjonelle, men bidrar faktisk til å redusere forbruk, de produserer mindre avfall og har en positiv effekt på økonomi, miljø og hygiene i alle faser av sin livssyklus. En korrekt fungerende dispenser reduserer forbruk, behovet for vedlikehold og er tidsbesparende. Et høyabsorberende tørkepapir betyr også at mindre papir går ned i toalettet. Å minimere papirforbruk betyr mindre transport, mindre avfall og mindre belastning på miljøet.

Mindre er mer.
Bærekraftig. Ansvarlighet er ikke rakketforskning. Det betyr å gi tilbake minst like mye som du tar. Hos Katrin mener vi at Mindre er Mer, hvilket er vårt konsept for å minimere papirforbruk og for å fremme høy hygienestandard. Denne tankegangen tar høyde for behovene til brukergrupper,  driftsmiljø, finansielle faktorer og naturen. For Katrin betyr reelt ansvar å balansere mellom disse elementene, men også å bygge bærekraftige valg sammen ned alle våre aktører.

vektor, illustrasjon, natur, desktop, vekst, grafikk, symbol, ingen person, mal, business, design, grafisk design, vektor, graf, banner, treet, bilde, silhuett, stripe, moderne
Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form