Logo Lyreco

Hvordan miljøet drar nytte av at du endrer utskriftsvaner

Del på:
  • Staples_article

Tømmerhugst, skadelige utslipp og kjemikalier er bare noen av måtene utskriftspraksisen på arbeidsplassen bidrar til negativ innvirkning på miljøet på. Her er fem måter å endre det til det bedre på:

1. Bli digital.
Visste du at utslipp fra 1 tonn kontorpapir tilsvarer 6,3 tonn CO2 i hele levetiden? Det er åpenbare miljømessige fordeler med å ha en papirløs arbeidsplass, så hvorfor ikke distribuere alle dokumenter elektronisk og implementere strenge retningslinjer som oppfordrer til å lagre filer digitalt i stedet for å skrive dem ut?

2. Velg miljøvennlig papir. 
Varemerker som Portucel produserer papirprodukter som er biologisk nedbrytbare og resirkulerbare, og som er laget av naturlige fornybare ressurser, for eksempel det eviggrønne treet Eucalyptus globulus, mens HP og MultiCopy tilbyr FSC- eller PEFC-sertifisert kontorpapir.

3. Skriv ut på begge sider.
Ca. 18 trær hugges for hver 10. ansatt per år. For å spare papir kan du ha standardinnstilling på kopimaskiner og printere til å skrive ut én kopi og skrive ut på begge sider. 

4. Kjøp miljøvennlige blekkpatroner.
Det er også fornuftig å kjøpe bærekraftige blekkpatroner, for eksempel fra produsenter som HP, som har en 25 år lang historie med resirkulering og har resirkulert over 682 millioner blekkpatroner så langt. I dag inneholder over 80 % av originale HP-blekkpatroner og 100 % av originale HP-tonerkassetter resirkulert materiale. 

5. Resirkuler alle utskrifter.
Resirkuleringsordninger for et bredt utvalg av trykt materiale innebærer at brukssyklusen ikke trenger å stoppe på kontoret ditt. Hvis sikkerheten er viktig, kan dere makulere sensitive eller konfidensielle dokumenter før resirkulering.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form