Logo Lyreco

Hos Kimberley-Clark må det som er bra for forretningene også være bra for miljøet vårt

Del på:
Kimberley-clark

Kimberly-Clark har alltid trodd at det som er bra for forretningene også må være bra for miljøet, samt interessene til personer vi tjener hver dag. Over de siste få tiårene har Kimberley-Clark hatt suksess når det gjelder å lede et antall initiativer med denne troen i tankene. Vi har byttet en bærekraftighetsramme som består av 3 hovedsøyler: Personer, planet og produkter. Med fokus på de: sosiale, miljømessige og økonomiske aspektene ved bærekraftighet.

Gjennom vår innsats Reduce Today, Respect Tomorrow som en forretning, oppnår vi viktige milepæler i våre engasjementer for større bærekraftighet på tvers av disse søylene.

papir, penger, finans, business, rikdom, loddrett, sparing, investering, suksess, datagrafikk, betale, isolerte, symbol, isolert, shopping, varer, resirkulering, ingen person, dokument, selge
Ingen person, bedrift, illustrasjon, plast, isolerte, teknologi, vektor, tilkobling, papir, alfabetet, tekst, utdanning, barn, Internett, data, shopping, medisinen, horisontal finans, maskiner

Resultatet av dette:

    • 100 % av vår jomfrutrefiber kommer fra tredjeparts sertifiserte leverandører.
    • Vi er fortsatt bland de beste innen kompresjonsteknologi. Våre papirhåndklær tar mindre plass, hvilket betyr mindre lastebiler på veien, mindre nødvendig lagringsplass og mindre hyppige behov for å fylle på dispenserne.
    • Vi mottok den prestisjefylte FSC 2014 lederskapsprisbelønningen for vårt engasjement for Forest Stewardship.
    • Bruk av alternative fibre i papirinnovasjon, inkludert hvetestrå og bambus.
    • Papirhåndklær er ikke bare biologisk nedbrytbare og resirkulerbare, de brukes ofte av organisasjoner i komposteringsprogrammer.

mal, etikett, tekst, banner, kort, illustrasjon, Sky, hjul, tag, bill, vektor, desktop, data, hefte, oppsett, presentasjon, vektor, grafikk, kløver, World Wide Web

AIRFLEX*-teknologi er en av våre viktigste innovasjoner – som sikrer at det brukes færre papirhåndklær – på grunn av måten fibrene absorberer fuktighet/vann. De er sterkere når de er våte, og mer absorberende i sammenligning med "vanlige" papirhåndklær med lavere ytelse. Det er fordi de fleste vanlige håndklærne er laget med komprimerte, pakkede fibrer, slik at vannperler bare sitter oppå håndkleet, og det tar lengre tid før de absorberes.

Denne teknologien betyr blant annet at det kreves færre håndklær per tørk, slik at brukskostnaden til produktet derfor forbedres, og brukeropplevelsen forbedres – siden vaskeromopplevelsen forbedres.  

Dette er supert for brukertilfredsheten og miljøet.

"Hos Kimberley-Clark er vår visjon å lede verden innen de avgjørende produktene for et bedre liv. Bærekraftighet utfordrer oss til å levere fra denne visjonen gjennom å være ansvarlige ledere for miljøet og positive bidragsytere til våre samfunn," sa Lisa Mordan, øverste direktør for global bærekraftighet for Kimberley-Clark.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form