Logo Lyreco

Discovery - Hvordan kan et vanlig tre hjelpe deg å møte målene dine for kvartalet?

Del på:
Discovery

Eucalyptus Globulus kunne bare vært nok et obskurt teknisk navn på latin, men faktum er at dette er navnet på treet som hjelper deg å oppføre deg på en mer effektiv og bærekraftig måte på kontoret.

 

Eucalyptus Globulus er en spesiell art av eukalyptus som er perfekt for produksjon av det mest øko-vennlige og forretnings-effektive kontorpapiret i verden, grunnet sine unike egenskaper. Dette spesielle treet er en eviggrønn planteart da det har løv hele året, inkludert om høsten og vinteren. Sådan har det en stabiliserende effekt på klimaet ved å absorbere CO2 og frigjøre oksygen vha. fotosyntese til og med om vinteren – bærekraftig året rundt.

Men det som virkelig gjør Eucalyptus Globulus spesielt er dets fibre: de er kortere og celleveggen er tykkere enn all andre trearter. Når du kombinerer de unike egenskapene til Eucalyptus Globulus med moderne papirproduksjonsteknologi – med færre kjemikalier brukt til produksjon av papirmasse – får du et overraskende kontorpapir: Discovery – et lettere papir med 70 gram og 75 gram som er tykkere enn sine konkurrenter på 80 gram, med bedre eller sammenlignbar kvalitet.

Discovery er utformet for utskrift og kopiering i store kvanta, spesielt i svart-hvitt. Laboratorietester viser at ytelsen til Discovery overgår de fleste vanlige 80-grams kvalitetspapirer på markedet.

Bruk av papirer med lavere gramvekt gjør det mulig for sluttbrukere å redusere mengden papir som brukes uten å måtte redusere antall utskrevne ark eller kvaliteten på papiret. Discovery hjelper deg effektivt med å møte målene dine dette kvartalet og alle andre kvartaler.

World Wide Web, mal, hjul, tag, grafikk, etikett, navigasjon, business, prosedyre, Internett, illustrasjon, sett, tekst, begreper, design, layout, data, data, vektor, pil
Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form