Logo Lyreco

Bytt til en bærekraftig innkjøpsprosess med Multicopy

Del på:
  • Multicopy

Er din virksomhet tilstrekkelig lydhør for markedsutviklingen? Gjør små, strategiske justeringer av innkjøpsbeslutningene for å ligge foran de andre og sikre at dere kan møte morgendagens krav om bærekraft. 

Konstant endring er en velkjent suksessfaktor. Benjamin Franklin sa en gang: «Når du er ferdig med å forandre deg, er du ferdig.» Dette gjelder spesielt innenfor næringsvirksomhet og innkjøp. Sørg for at virksomheten din holder seg oppdatert med å gjennomgå og tilpasse kategoriinnkjøpene jevnlig, slik at de svarer bedre til markedsutviklingen og forbrukernes krav.

Svaret på vellykket fremgang ligger i å gjøre små, men strategiske justeringer av innkjøpsbeslutningene i retning av mer bærekraftige produkter. Ved å legge til verdier løpende på produktnivå, kan du gjøre innkjøpene til et hjelpemiddel for å få til positiv endring – uten at det krever betydelige forandringer. 

Men hvordan gjør du det?
La oss si at du jevnlig kjøper kopipapir, et viktig kontorprodukt, som spiller en betydningsfull rolle i det daglige arbeidet, og ikke minst for det miljømessige fotavtrykket til virksomheten deres. Har du tenkt på å velge et bærekraftig miljøsertifisert papir som Multicopy? Multicopy vil sikre at dere tar vare på miljøet og oppnår verdier ut over papirets praktiske funksjon. 

Det sies at mennesker tilsvarer gjennomsnittet av de fem menneskene de tilbringer mest tid sammen med – kanskje virksomheter er gjennomsnittet av deres team, produkter og innkjøpsavgjørelser. Ettersom konstant endring er en avgjørende suksessfaktor, så er disse små, strategiske endringene som styrker virksomheten en trinnvis måte å gå over til denne tankemåten på. 

Hvis dere går over til Multicopy, vil det hjelpe dere å:
√ Redusere den globale oppvarmingen. Ingen fossile CO2-utslipp under produksjonen – mindre bidrag til klimagasser. 

√ Minimere virksomhetens miljøpåvirkning. Fullstendig klorfri bleking – mindre miljøutslipp. 

√ Styrke bedriftens bærekrafthistorikk. Forest Stewardship Council-sertifisert (FSC) – alt trevirke som brukes til å produsere Multicopy kommer fra en bærekraftig og sporbar kilde. 

√ Sove i viten om at papiret deres beskytter miljøet. EU-Ecolabel-/Svane-sertifisert – sikrer at utslippene under produksjon er kontrollert og minimert. 

Klar til å foreta en mindre endring i innkjøpsprosessen og møte morgendagens krav til bærekraft? Vær åpen for forandring, men ikke overdriv. Gå jevnlig gjennom deres kriterier for å velge kontorrekvisita og søk alltid å skape økt verdi. Vær strategisk kresen, velg de viktigste brikkene i puslespillet og sørg for at de faller på plass. Dersom målet ditt er førsteklasses kvalitet og bærekraft, kan Multicopy være den puslespillbiten du leter etter.  

 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form