Logo Lyreco

Bærekraftige produkter kan gjøre bedriften grønnere

Del på:
staples

Det er både økonomisk og miljømessig smart å gjøre noe med det økologiske fotavtrykket til bedriften din. I tillegg kan det ha en positiv effekt på de ansattes engasjement. I dag er det dessuten enkelt, ettersom utvalget av bærekraftige produkter er i stadig vekst.

Utskrift bare på en side av papiret, varme som forsvinner ut av åpne vinduer når innetemperaturen blir for høy, strøm som brukes til ingen nytte av datamaskiner som står på hele natten – alt dette er eksempler på små valg som påvirker økonomien, og som også er negative for miljøet.

Når bedriften slutter å kaste bort ressurser, kan det også gjøre de ansatte mer engasjerte. Mange opplever at særlig yngre medarbeidere i dag ønsker å jobbe i bedrifter som vektlegger bærekraft.

Det er enkelt og konkret å starte med produktene du kjøper. Staples Lyreco Advantage gir deg et bredt utvalg av flere tusen miljøvennlige produkter. Her er noen tips til produkter du kan velge for å gjøre bedriften grønnere:

Tech-produkter

Dagens multifunksjonsskrivere og kopimaskiner gjør det mulig å klare seg med en maskin per etasje, noe som reduserer energiforbruket. De sparer også blekk og papir, og gjør det enkelt å velge dobbeltsidig utskrift og utkastmodus. Velg en maskin med Energy Star-sertifisering fra Brother eller HP.

Penner og notatblokker

Pilots B2P-serie (bottle to pen) kommer som både gelblekk- og kulepenner og har et røft utseende som minner om plastflaskene de engang var. Dette er de første pennene som er laget av resirkulerte vannflasker, og er bare ett av mange eksempler på bærekraftige kontorprodukter som nå er tilgjengelige.

Oxford tilbyr en rekke miljøvennlige notatblokker uten å kompromisse på kvaliteten.

Til arkivering kan du velge Esselte-Leitz innstikkpermer. Disse er laget av resirkulerte materialer, og kan tas helt fra hverandre og resirkuleres på nytt etter bruk.

Et annet grønt kontorprodukt er de klassiske Post-It-lappene fra 3M. Disse er laget av resirkulert papir.

Post og forsendelser

Den voldsomme utviklingen innen netthandel har ført til en stor økning av antall varer som sendes over hele verden, og dermed også i forbruket av emballasje. Luftputekonvoluttene fra SealedAir er et godt alternativ når man skal sende små varer som trenger ekstra beskyttelse. 

Tid for en pause

Kaffepausen kan også gjøres bærekraftig. Du kan fylle opp med Fair Trade-kaffe, velge biologisk nedbrytbare engangsartikler fra Papstar, bruke søppelsekker som blir til kompost, og sørge for bærekraftige produkter til å tørke opp med som tørkeruller fra Katrin.

Bytter du ut noen få produkter, har du tatt noen små skritt i retning av å bli en grønnere bedrift. Vi kan hjelpe deg i riktig retning!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form