Logo Lyreco

Bærekraft – valgene du tar, er viktige

Del på:
  • Post-it
  • Scotch

Mange av oss resirkulerer hjemme og velger etisk produserte varer. Husene blir stadig smartere ved hjelp av teknologi som kan styre energiforbruket vårt. Bærekraft på arbeidsplassen håndteres imidlertid fortsatt helst ved bruk av tradisjonelle, fysiske produkter. Det er imidlertid viktig å ta med seg den miljøvennlige filosofien hjemmefra til arbeidsplassen hvis vi ønsker å utgjøre en stor forskjell. Det sier mye om oss og våre organisasjoner når vi velger leverandører eller merkevarepartnere som tilbyr bærekraftige produkter og tjenester. 

Sette bærekraft ut i livet

De fleste moderne arbeidsplasser har kildesorteringsbeholdere som de ansatte kan bruke, men har de rutiner for kontroll av kvaliteten og kvantiteten på utskriftspapiret som brukes? Blir blekkpatroner resirkulert? Sløses det med papir eller bestilles det inn for store mengder? Er det mulig å finne mer bærekraftige produktalternativer?

Det er mulig å få veiledning på disse feltene fra en rekke lokale, nasjonale og internasjonale tiltak og miljøorganisasjoner. Da kan du få hjelp til å finne ut om leverandørene i din forsyningskjede bruker bærekraftige ressurser, og organisasjonene samarbeider med deg for å gjøre din bedrift mer miljøvennlig.

Ved å velge ansvarlige leverandører kan du ta store skritt mot en grønnere, mer bærekraftig fremtid for alle. 

Hvordan 3M skiller seg ut

Ettersom presset øker for at selskaper skal måle og styre sin miljøbelastning og sosiale innvirkning, er ikke lenger det å velge riktige produkter og leverandører bare et kostnadsspørsmål, men også et spørsmål om ansvarlighet.

I 3M har vår filosofi alltid vært å forbedre oss, utvikle oss og oppnå fremgang. Det er mer enn en selskapskultur. Det er vår dyptgående filosofi som gjennomsyrer hele organisasjonen. Med denne filosofien har vi oppnådd innovasjon, ikke bare i produktene vi lager, men også i hvordan vi driver virksomheten og vår holdning til planeten. Det er grunnen til at vi i nesten 40 år har gjort vårt beste for å håndtere utfordringen med en grønnere, mer bærekraftig planet ved å finne bedre løsninger for hverdagslige behov. Vårt selskap er anerkjent over hele verden for vårt miljømessige engasjement og resultat, og vi mener at bedrifter kan gå foran som gode eksempler for å legge til rette for en bærekraftig fremtid.

3M støtter prinsippene i FNs Global Compact der selskaper er forpliktet til å drive på ansvarlig vis. Vi er medlemmer i World Business Council for Sustainable Development (WBSCD) og har vært en del av Dow Jones' bærekraftighetsindeks (DJSI) siden den ble opprettet i 1998.

Som følge av vår innsats har vi fått Gold-rangering av EcoVadis (leverandør av bærekraftsrangeringer). Dermed er vi blant de aller best rangerte av de store globale selskapene, og Ethisphere Institute har valgt oss som det mest etiske selskapet i verden for fjerde år på rad.

Vi fokuserer på fem globale bærekraftighetsutfordringer: råvarer, vann, energi og klima, helse og sikkerhet samt utdanning og utvikling. De angir langsiktige mål og tydelige ambisjoner, som vi prøver å håndtere ved hjelp av vår teknologi og innovasjon.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form