Logo Lyreco

3 enkle trinn til miljøvennlig transport

Del på:
  • Staples_article

Da netthandel fortsetter å øke i popularitet og millioner av pakker blir sendt over hele Europa hver dag, blomstrer bedriftene mens kloden lider. Så hvordan kan du sørge for at alle pakkene du sender, kommer frem på en bærekraftig måte? Enkelt. Du kan redusere forsendelsesvolumene med opptil 30 %, ganske enkelt ved å implementere noen retningslinjer:

1. Resirkuler
Det hele starter med riktig emballasje. Hvorfor bruke verdifulle ressurser på noe som bare blir kastet? Velg i stedet resirkulerte produkter – esker, pakkefyll og tape, noe som gjør at du kan emballere uten å være unødvendig uøkonomisk. 

2. Gjenbruk
Hvorfor kaste helt fin emballasje når den er bra nok til å brukes om igjen? Velg kvalitetsprodukter som er laget for å kunne brukes om igjen, for eksempel Staples’ gjenbrukbare emballasje, og benytt deretter en fornuftig transportsprosess. Du kan for eksempel implementere en returpolicy der du ber kundene om å returnere uønskede varer i samme eske som de ble sendt i.

3. Reduser
Å redusere belastningen på kloden er et langsiktig mål. Det handler om å endre måten hele organisasjonen tenker og handler på hver eneste dag. Å velge lokale råvarer og å slå sammen små bestillinger er bare to mindre tiltak du kan velge å gjøre.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form