Staples Business Advantage

Staples Business Advantage. Make More Happen.

Med kunder i 30 europeiske land og ytterligere 20 markedsområder verden over, er Staples i dag størst i bransjen – og vi selger ikke bare kontorrekvisita. Vi hjelper deg med å nå målene dine. Vi fokuserer på å ha alt du trenger for å gjøre muligheter om til virkelighet, enten du jobber hjemmefra eller i et kontorlandskap. 

Hvordan? Du får all den hjelpen du trenger fordi våre ansatte er engasjerte og har spesialkompetanse i å finne de beste løsningene for bedriften din. Staples Business Advantage® arbeider med bedrifter som har 20 eller flere ansatte. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for innkjøp av varer og tjenester. Du kan forvente deg engasjerte kontaktpersoner, stole på at du får spesialpriser og dra fordel av et komplett utvalg produkter og tjenester til lavest mulig kostnad.

Vi i Staples jobber iherdig for å hjelpe deg i din hverdag. Vi er der når du trenger våre råd eller større sortiment til gode priser. Vi i Staples Business Advantage jobber hardt hver dag for å hjelpe deg MAKE MORE HAPPEN.

Dine fordeler

Se online

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Staples-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form