Staples Business Advantage
Easy on the Planet™ Program

Redusér din innvirkning på miljøet

Bli med i programmet Easy on the Planet

Om programmet
Du ønsker å ta veloverveide, bærekraftige valg når du legger inn bestillinger hos oss, men det er ikke alltid like enkelt som det ser ut som, er det vel? Det nye programmet Easy on the Planet ble utformet for å hjelpe deg med å nå dine bedriftsmål innen bærekraft ved å samle dine bestillinger og velge miljøvennlige produkter. For å kompensere for uunngåelige utslipp, planter vi trær på dine vegne.

Slik fungerer det

Vi overvåker dine bestillinger og belønner dine forbedringer som reduserer påvirkningen på miljøet.

1.

Mer miljøvennlige innkjøp

Å samarbeide med én hovedleverandør for alle kategorier er en enkel måte å bli mer miljøvennlig på, men din kundekontakt hos Staples vil også hjelpe deg med å redusere antall små, ineffektive bestillinger. Dette bidrar til å redusere transportutslipp og bruk av emballasje. Som en ytterligere bonus får du også lavere administrasjonskostnader. Regelmessige rapporter hjelper deg med å få oversikt over dine forbedringer når det gjelder bærekraftig drift.

2.

Miljøvennlige produkter

Din kundekontakt hjelper deg med å identifisere de produkter og tjenester som bedriften din bruker mest av, og med å finne miljøvennlige alternativer til disse produktene. Det er enkelt med over 12 000 Easy on the Planet™-produkter å velge blant. Antall miljøvennlige produkter du kjøper, overvåkes hvert år, og forbedringer belønnes med trær som plantes av Staples’ samarbeidspartner.

3.

Kompensasjon av utslipp

For å kompensere for utslipp som du ikke kan redusere eller begrense ytterligere, har Staples gått sammen med en troverdig samarbeidspartner, Plant-for-the-Planet, for å plante trær på dine vegne. Hvert nye tre fjerner 10 kg CO₂ fra luften hvert år så lenge det lever.

Planting Trees

Planting av trær

Staples er stolt over å være samarbeidspartner med Plant-for-the-Planet, en organisasjon som tar opp arven etter UNEPs Billion Tree-kampanje. Plant-for-the-Planet planter trær på vegne av Staples’ kunder over hele verden, særlig i områder der de vil ha størst miljømessig og sosial påvirkning. På denne måten gjenopprettes skjøre økosystemer og jobber skapes over hele verden.

På en slik plantasje i Campeche i Mexico samarbeider Plant-for-the-Planet med lokalsamfunnet og myndighetene om å plante mer enn 120 000 trær på et område på 1 400 000 kvadratmeter. I et område med stor avskoging gjeninnførte Plant-for-the-Planet syv treslag. I tillegg gir dette sysselsetting i lokalsamfunnet.

Gå til Flickr-siden for prosjektet hvis du vil se hvordan skogplantingen foregår

Hvis du vil lese mer om Plant-for-the-Planet, besøk vår Plant-for-the-Planet-nettside

Miljøløsninger

Vi har et bredt utvalg av miljøvennlige produkter for å hjelpe deg med å nå dine miljømål. Vi bruker Staples Easy on the Planet-merket til å identifisere en serie av miljøvennlige produkter som har en redusert miljøpåvirkning sammenlignet med andre produkter i samme kategori. Ikke bare oppfyller disse produktene våre strenge kriterier, men de har også respekterte sertifiseringer fra tredjeparter. For at et produkt skal kvalifisere, må det oppfylle ett eller flere av følgende kriterier:

Last ned produktkriterier

Før et produkt kan klassifiseres som Easy on the Planet, må leverandøren godta reglene for god leverandøropptreden. Når disse reglene godtas, vurderes enkeltprodukter opp mot de aktuelle kravene.

A display of some different sustainable products

Sustainable Earth by Staples

Vår egen merkevare Sustainable Earth by Staples™ er bærekraftige produkter laget med miljøet i tankene. Disse økoproduktene er laget av fornybare ressurser og/eller resirkulerte materialer og er sertifisert av en tredjepart i henhold til deres miljøstandarder. Enten det gjelder pause- eller styrerom, finnes det et produkt som kan hjelpe deg med å redusere innvirkningen på miljøet. Vi har miljøvennlige produkter fra reproduserte tonerkassetter, kontorrekvisita og kontorpapir til produkter til pauserommet – og som med alle Staples' merkevarer får du høy kvalitet og valuta for pengene.

Du kan kjøpe EasyTree-produktene våre hvis du ønsker å bidra til treplanting på enda flere måter.

Hvordan fungerer EasyTree?
Staples har merket et utvalg miljøvennlige produkter med EasyTree-ikonet. Når du kjøper EasyTree-produkter, kjøper du ikke bare miljøvennlige produkter – Staples planter også trær på dine vegne.

Du kan raskt og enkelt se at EasyTree-produktene er miljøvennlige, og når du kjøper et av EasyTree-produktene våre, går deler av inntektene til Plant-for-the-Planet for å bidra til treplanting.

Denne belønningen er tilgjengelig for alle kundene våre. Derfor vet du at du bidrar til å utgjøre en forskjell når du kjøper produkter med dette ikonet.

Hvordan fungerer EasyTree sammen med Easy on the Planet-programmet?
Vi ønsker å hjelpe deg med å kjøpe inn mer miljøvennlige produkter, og derfor omfatter Easy on the Planet-programmet en rekke målinger og prosesser for medlemmene.

EasyTree-produkter gjør det enkelt å ta mer miljøvennlige innkjøpsvalg. Easy on the Planet ser også på dine tidligere innkjøpsvaner og oppmuntrer deg til å gjøre forbedringer.

Du kan bidra til treplanting gjennom Staples’ Easy on the Planet-program på tre måter:

1.

Kjøp et hvilket som helst produkt med EasyTree-ikonet

2.

Reduser antallet små bestillinger

3.

Øk andelen Easy on the Planet-produkter du kjøper hos oss

Velkommen til veien mot en mer bærekraftig fremtid.

Hva betyr dette for deg?

red circle with a white checkmark in it

Vi holder rede på antall miljøvennlige produktene du kjøper, og om du har slått sammen småbestillingene dine.

red circle with a white checkmark in it

Vi bruker forrige års resultat som utgangspunkt for å sette nye mål.

red circle with a white checkmark in it

I løpet av året får du oppdateringer om fremdriften din i forhold til disse målene. 

red circle with a white checkmark in it

Når du kjøper flere miljøvennlige produkter eller reduserer småbestillingene dine, planter Staples’ samarbeidspartner trær på dine vegne.

Metsa
Stabilo
Sealed Air Diversey Care
Canon
Edding
Epson
Hamelin
Henkel
Hp
International Paper
Pilot
3m
Esselte
Energizer
Multicopy
durable
Fellowes brands

Kontakt oss

Er du interessert i å kjøpe mer miljøvennlige produkter? Ønsker du å vite mer om hvordan du kan hjelpe dine ansatte med å bryte en vane og utgjøre en forskjell?

Vi hjelper deg gjerne, så kontakt oss.

 

 

Vår miljøvennlige partnere

Finn bærekraftige løsninger for å hjelpe bedriften din med å bryte en vane og utgjøre en forskjell, med hjelp fra Staples og våre betrodde miljøvennlige partnere.

Metsa
Stabilo
Sealed Air Diversey Care
Canon
Edding
Epson
Hamelin
Henkel
Hp
International Paper
Pilot
3m
Esselte
Energizer
Multicopy
durable
Fellowes brands

Get Inspired

Want to find out how you can make your business greener? Work with a global sustainability leader, who has the right programmes and tools to help you make a real difference.

Bli mer inspirert

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Staples-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form